reorder

Det er sjovt og alsidigt

Rapelling, stikbold, bål, træklatring med udstyr, lejrture, førstehjælp, knivhåndværk, musik, leg med ild og meget meget mere og altid med brug af en masse fantasi og kreativitet.

“Noget af det fede ved FDF er netop, at der hele tiden sker noget nyt og spændende, så det bliver aldrig kedeligt!”

Du bliver leder i dit eget liv

Gennem mødet med lederne og de mange aktiviteter lærer du hele tiden både en masse om dig selv og om samarbejde, ledelse, værdier, tolerance og menneskesyn.

Som kristne er vi heller ikke bange for at tage hul på livets store spørgsmål, som der ellers er stor berøringsangst for mange steder.

“Når jeg ser tilbage har FDF i høj grad været med til at danne mig som et helt menneske – eller om man vil – som leder i mit eget liv!”

Du bliver klogere på tro

At vi som ledere er kristne betyder, at vi er bevidste om vores udgangspunkt, men ikke at man skal være kristen for at komme hos os. Vi ved hvad vi tror på, og det er blandt andet, at enhver har ret til sin egen tro!

“Jeg har været meget i tvivl om alt det med Gud og er det stadig, men til FDF er jeg blevet meget klogere på, hvad det er jeg er i tvivl om”

Det er noget for dig!

FDF er med andre ord noget for enhver der har lyst til at more sig og have det sjovt samtidig med at man udvikler sig som person. Derfor er det selvfølgelig noget for dig! Derfor skulle du tage at prøve at komme med til et møde – det koster ikke noget og du er altid velkommen. Du kan se mere om hvornår vi mødes her.

“Da jeg begyndte som ung til FDF vidste jeg ikke at jeg startede på den bedste uddannelse til livet man kunne få…”